Дистанційне навчання: систематичність, послідовність, успішність

06 квітня 2020
1325

Співробітники кафедри медичної інформатики, медичної і біологічної фізики в академії систематично впродовж карантину успішно здійснюють дистанційне навчання зі здобувачами освіти 1-го та 2-го курсів медичного і стоматологічного факультетів. 

Заняття проводяться згідно з розкладом й відповідно  тематичному плану. Викладачі кафедри розробили методичні комплекси на основі платформи Google ClassRoom з дисциплін, що викладаються на кафедрі: медичної інформатики, медичної і біологічної фізики, безпеки життєдіяльності людини і біоетики українською, англійською, російською мовами. Комплекси включають в себе методичні розробки для самостійної роботи студентів, презентації лекцій, завдання для самостійної роботи, контрольні запитання, тести для перевірки знань. Надають консультації студентам засобами месенджерів, Zoom. Студенти активно навчаються, виконують завдання, проходять тестування.

Колектив кафедри розробив методичні вказівки для роботи з платформою Google ClassRoom для допомоги іншим кафедрам. Вона розміщена на головній сторонці електронного журналу УМСА, надає консультації on-line.

Дякуємо студентам за відповідальне ставлення до активного навчання у режимі онлайн!!