Запроваджено у медичну `практику успішний формат відеозв`язку у групі

04 червня 2020
589

Немає нічого неможливого для тих, хто постійно шукає нові сучасні форми та методи удосконалення медичної допомоги тим, хто її потребує.

А у відділенні інтенсивної терапії новонароджених Перинатального центру крихітні передчасно народжені пацієнти її потребують повсякчас!

Третього травня 2020 року лікарі-інтерни 2-ого року навчання були дистанційно присутніми на щотижневому обході завідувача відділення Андрія Бєлоруса разом з викладачами кафедри педіатрії №1 з пропедевтикою та неонатологією – професором Валерієм Похильком і доцентом Галиною Соловйовою.

Все відбувалось у форматі групового відозв`язку. Розглянуті клінічні історії хвороби. Лікарі-інтерни активно у режимі он лайн обговорювали тактику обстеження та лікування передчасно народжених немовлят з екстремально низькою вагою при народженні.

Крихітна іскра життя , за якою у той час спостерігало стільки уважних очей, знайшла відгук у кожному серці учасників цього дещо незвичного і нового для всіх дистанційного обходу та збагатила всіх ще одним набутим досвідом і усвідомленням своєї надзвичайно важливої та благородної місії – бути лікарем.