СНІД – загроза людству

16 травня 2019
1013

До Дня пам’яті померлих від СНІДу за ініціативи слухачів школи студентського активу «Лідер УМСА», спільно з Полтавським обласним центром профілактики ВІЛ-інфекції та боротьби зі СНІДом, за підтримки Центру управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю академії 15 травня завідувачка кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією д.мед.н. Коваль Т.І. провела інтерактивну лекцію-бесіду «ВІЛ-інфекція сучасний стан проблеми», до якої долучилися активісти студ.профкому, парламенту та ВЗ «Єдність».

16 травня, в рамках Європейського тижня тестування на ВІЛ, студенти, лікарі-інтерни, викладачі та співробітники УМСА мали можливість безкоштовно пройти тест на ВІЛ та отримати професійну консультацію.

20 травня на базі медичного коледжу УМСА відбудеться дискусійна панель «Що ви знаєте про ВІЛ?», на якій представники благодійної організації «Світло надії» спільно з експертами Полтавського обласного центру профілактики ВІЛ-інфекції та боротьби зі СНІДом розвіють міфи про ВІЛ/СНІД та у формі практичних рекомендацій дадуть відповіді студентам про ВІЛ-інфекцію.