«Битва факультетів 2019»

30 жовтня 2019
1003

«Битва факультетів 2019»

29 жовтня відбувся довгоочікуванийзахід – «Битва факультетів 2019». За титул «найкращого факультету» змагалися стоматологічний,медичний №1, медичний №2 та факультет підготовки іноземних студентів.

Захід проводився з благодійною метою: зібрані кошти в розмірі 5962 грн.будуть передані на лікування Романова Дмитра, студента 1 курсу УМСА, що хворіє на гострийлімфобластний лейкоз, який спіткав його перед вступом до академії.

«Битва факультетів» складалася з трьох етапів: «фабрика зірок», інтелектуальний конкурс та домашнє завдання. Тематикою останніх двох частин була нормальна анатомія людини – фундаментальна дисципліна, перші пари якої просто неможливо забути. Це та база, яка є справжнім «маст-хевом» для кожного медика у всі часи.

Боротьба між факультетами була надзвичайно запеклою, а глядачі в залі голосно та віддано підтримували своїх, задаючи прекрасну атмосферу змагання.Усі команди проявили свої креативні таланти та розум. Тож визначення переможця було неймовірно складним завданням для членів вельмишановного журі. До його складу увійшли: начальник відділу культурно-освітньої діяльності Сидоренко Людмила Володимирівна, директор бібліотеки УМСА Боровик Ольга Борисівна, керівник народного самодіяльного духовного оркестру та вокального чоловічого гурту «Плікавокаліс»Лузановський Дмитро Олегович, голова студентського парламенту Соколова Даніїла та голова волонтерського загону «Єдність» Заєць Юлія.

Перемогу в «Битві факультетів» здобув медичний факультет №2, який протягом трьох етапів демонстрував максимум своїх артистичних, інтелектуальних та командних здібностей.

Наприкінці кожна команда отримала солодкий приз за участь у заході та неймовірно гучні оплески.

Вітаємо команду-переможця!До зустрічі на наступній «Битві факультетів» у 2020-му році!І не варто забувати, що наша сила – в нашій єдності!