1 вересня нового 2020-2021 року навчального року: головні правила

31 серпня 2020
1144

1 вересня завжди сповнений емоцій день для всіх учасників освітнього процесу. Розпочинається ще одна важлива нова сторінка у житті кожного із них. І те, якою вона буде, залежить від багатьох факторів. У нинішніх же умовах існування людства в умовах небаченої досі пандемії грізного захворювання «COVID-19», щоб домогтися успішного навчального процесу, конче необхідно дотримуватися Рекомендацій МОЗ України із профілактики коронавірусної інфекції в освітніх закладах.

Зокрема, здобувачі освіти і викладачі в учбових корпусах (і в аудиторіях) зобов`язані користуватися засобами індивідуального захисту органів дихання (одноразовими або багаторазовими масками, респіраторами), обробляти руки за допомогою мила чи антисептику, дотримуватися соціальної дистанції.

З підвищенням температури і ознаками ГРВІ залишатися вдома, повідомляти про це освітній заклад та викликати лікаря.

За необхідності у разі погіршення епідеміологічної ситуації у регіоні будуть реалізовуватися освітні програми із застосуванням електронного навчання і дистанційних освітніх технологій.

«Обізнані – отже, озброєні!» – свідчить давня істина. Бережіть себе, виконуйте правила життя і праці в умовах пандемії, і все вийде!

Хай щастить усім у новому навчальному році! Стартуємо разом!