На "Перекличці" - кафедра хірургії №1

25 квітня 2022
660
На "Перекличці" - кафедра хірургії №1

У сучасних умовах, коли Україна зусиллями українських військових, добровольців, волонтерів відстоює свободу і територіальну цілісність, пріоритетного значення набуває патріотичне виховання студентської молоді. Останні події дають підстави стверджувати, що громадяни України, серед яких і молодь, виявили високу патріотичну свідомість та міцну громадянську позицію. Однак, особливої уваги заслуговує формування у здобувачів освіти прагнення до відповідальної патріотичної поведінки, моральних та духовних якостей, світогляду справжнього громадянина України.

Тому пріоритетним напрямком виховної роботи співробітників кафедри хірургії №1 є активне формування у студентів на прикладах героїзму героїв-захисників у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність нашої країни, відчуття патріотизму, любові до власної Вітчизни, розуміння приналежності їх до Українського народу, виховання високих моральних ідеалів, почуття жертовного служіння Батьківщині.

Так, 18 квітня 2022 року асистент кафедри хірургії №1 Т.В. Городова-Андрєєва зі здобувачами вищої освіти 2 групи 4 курсу медичного факультету №1 у дистанційному форматі провела заняття, яке присвячене державним символам України, їхньому значенню у стійкості, мужності та єдності українського народу у цей тяжкий для нашої держави час  ворожої агресії.