У «Диканській дубраві» - фест Анатомія студентського життя"

30 вересня 2019
571

У «Диканській дубраві» - фест Анатомія студентського життя"

«Школа студентського активу "Лідер УМСА" створена за ініціативи ректора академії Ждана В.М. та реалізується відділом управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю.

28 вересня 2019 на базі спортивно-оздоровчого табору "Диканська дубрава" відбувся фест "Анатомія студентського життя". Тепла осіння погода та смачна польова каша сприяли роботі слухачів Школи. Голова ГО "Нова Полтава" Юля Городчаніна та керівник Молодіжного центру "Lighthouse" Віктор Шилов провели тренінги з лідерства, командотворення та комунікації. Минулорічні випускники Школи "Лідер УМСА" Юля Товстенко та Микола Казаковцев організували Квест та Ділову гру "Академія" для першокурсників.

Всі учасники отримали подарунки. За це організатори вдячні: Квест кімнаті "Ізоляція", Місцевій кав'ярні, ГО "Нова Полтава". Захід відбувся за підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому та управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавської ОДА та БО "Світло надії". На думку куратора Школи к.мед.наук Андрія Микитенка, адаптація та вливання у студентський колектив першокурсників є важливим фактором ефективного навчання. Активний відпочинок на природі у дружній атмосфері допомагає їм скоріше відчути себе частинкою УМСА, а формування правильних пріоритетів у студентів-першокурсників  - це вже запорука успіху.

І хоч попереду ще відбудуться тренінги та лекції для слухачів,його початок всі учасники визнали успішним!