«Міс УМСА-2019» – Розповідь очевидця

04 квітня 2019
759

Подія, до якої так старанно готувалися і на яку з нетерпінням очікували,відбулася!

Яскраве дійство розпочалося 3 квітня 2019 року у Полтавському МБК. Окрім культурно-мистецьких цілей, організатори його ставили перед собою головну мету: збір коштів для дітей кардіологічних відділень та відділень інтенсивної терапії України, який запровадив Благодійний фонд « Від серця до серця».

Все це активно підтримано як учасницями, так і глядачами конкурсу.

І розгорнулося досить масштабне дійство, над створенням якого гарно попрацювали з конкурсантками професійні митці, та і самі «міс» не пасли задніх, а кожна на свій розсуд та смак намагалися представити на розсуд журі і глядачів різнобічні досягнення у всіх сферах своєї діяльності! Для цього знадобилось і дефіле у чорних елегантних сукнях, і інтелектуальний та творчий конкурси, і хореографія, і сольні виступи…І, звичайно ж, розкішні, зі смаком підібрані сукні. Все у конкурсантках радувало душу та око досить прискіпливих глядачів у залі, не кажучи і про вимогливе журі також.
Дівчата крок за кроком підкорювали залу! Треба бути граціозною? Немає питань! Студентка 5 курсу мед факультету № 1 Єлизавета Берковська доклала всіх зусиль і тим самим завоювала звання « Міс Грація»! Як бути по-справжньому чарівною, можна було повчитися у Валерії Соляник, студентки-першокурсниці медколеджу УМСА .Бо ж вона здобула титул « Міс Чарівність»!

Наскільки затребуваними у сучасному житті харизматичність, креативність, оригінальність, конгеніальність і, звичайно ж, ніжність, - показали отримані титули тими, хто їх виборов у нелегкому змаганні з розумними, вродливими та креативними конкурентками:

  • Міс Оригінальність це Рахматилаєва Хадіжа (1 курс,факультету підготовки іноземних студентів);
  • Міс Креативність – Борода Альона (4 курс,мед факультет №1);
  • Міс Харизматичність – п`ятикурсниця стоматфакультету Борисова Юлія;
  • Перша-Віце-Міс – Федоренко Тетяна(5 курс,стоматфакультет);
  • Друга-Віце-Міс Берковська Єлизавета(5 курс,мед факультет №1).

Питання,кому дістанеться головний титул, як це і буває зазвичай на конкурсах, тримало у неабиякій напрузі всіх аж до останньої миті, поки не вийшов на сцену ректор академії В. М. Ждан. Саме він і оголосив ім`я переможниці. «Міс УМСА-2019» стала студентка 5 курсу стоматологічного факультету Олександра Тютюнник.

Для того, щоб відчути радість перемоги, треба було опинитися у цю мить поруч з проголошеною «Міс УМСА-2019»! Радісна ейфорія у її очах ,здавалось, заполонила всю сцену. Всі посміхалися, обіймали та вітали як Лауреатку, так і всіх удостоєних високих відзнак. Не було переможених, перемоги були достойні всі!

І про це говорив ректор академії В. М. Ждан, вітаючи вишуканих панянок XXI століття з успішним завершенням традиційного щорічного конкурсу-шоу. Зокрема, він також зазначив, що у недалекому майбутньому, окрім Богом подарованих їм розуму, вроди та чарівності, дуже хоче бачити їх справжніми фахівцями, достойними звання випускниць своєї уславленої ALMA MATER, відданими медицині і чуйними до людських болів та страждань. Хай так все і буде, і день цей назавжди увійде у їхню пам'ять дороговказною зіркою для наснаги у професійному становленні! Хай щастить вам всім, чарівні Лауреатки конкурсу «Міс УМСА-2019»