У ПДМУ обговорили з представниками різних штатів Республіки Індія співпрацю у галузі медичної освіти

24 грудня 2021
442

23 грудня 2021 року до Полтавського медичного університету завітали представники різних штатів Республіки Індія. Деякі з них вже були в нашому ЗВО, а деякі відвідали нас вперше, дізнавшись про університет з дистанційних вебінарів, які традиційно проводяться з представниками Індії.

Шановних гостей зустрічали заступник ректора з міжнародних зв’язків Віктор Поліщук та декан міжнародного факультету Лілія Буря.

Метою зустрічі було популяризація ПДМУ серед громадян Індії, а також обговорення умов навчання та перевірки стану матеріально-технічної бази університету, науково-педагогічного потенціалу і контролю якості надання освітніх послуг.

Зокрема, відвідали бібліотеку та сучасні читальні зали, оснащені комп’ютерною технікою і вільним доступом до глобальної мережі та з відкритим доступом до наукометричних баз. На кафедрах гістології, цитології та ембріології,  анатомії людини та клінічної анатомії і оперативної хірургії делегатам було продемонстровано можливості мультимедійних засобів навчання для візуалізації та моделювання, зокрема, інтерактивних анатомічних столів, мультимедійних екранів, малі операційні для проведення малоінвазивних хірургічних втручань, а також лекційні аудиторії з мультимедійним обладнанням.

Наприкінці зустрічі обговорили шляхи майбутньої співпраці. Обидві сторони висловили сподівання на подальшу співпрацю та розвиток дружніх стосунків і розширення партнерських відносин.