Студенти побували на віртуальній екскурсії

30 листопада 2020
372

Greater New York Dental Meeting (GNYDM) – один із відомих та масштабних всесвітніх стоматологічних форумів, який 96 років поспіль збирає десятки тисяч відвідувачів – професіоналів у галузі стоматології.

Незважаючи на те, що цьогорічна зустріч (27.11.2020 – 2.12.2020) відбувається віртуально, вона традиційно виступає платформою для обміну досвідом щодо діагностики, лікування та профілактики різних захворювань та станів щелепно-лицевої системи, демонстрації найновітніших технічних досягнень у стоматології, пропонує близько 300 семінарів, коротких курсів, майстер-класів, круглих столів, багато з яких є безоплатними. Ознайомлення студентів молодших курсів з такими професійно значущими подіями та можливість взяти в них участь суттєво сприяють підвищенню навчальної мотивації, формуванню професійного світогляду.

Студенти 3 групи І курсу стоматологічного факультету та доцент Вікторія Костенко (кафедра іноземних мов з латинською мовою та медичною термінологією) здійснили віртуальну екскурсію Greater New York Dental Meeting 2020. Також вони ознайомилися з окремими стендовими доповідями, представленими їхніми юними колегами, студентами американських університетів.

Аналізуючи доповіді, окрім тематики важливих змістових аспектів доцент Вікторія Костенко звернула увагу студентів на мовностилістичні особливості оформлення стендових доповідей як одного з найпоширеніших жанрів академічної прози.

Таке знайомство з найвагомішими та найсучаснішими досягненнями в професії з перших кроків допоможе студентам осягнути високі професійні стандарти та стати конкурентоспроможними спеціалістами.