Відбулось засідання ректорату

15 лютого 2021
1256

15 лютого 2021 року відбулось засідання ректорату. Його розпочав ректор академії, професор Вячеслав Ждан з урочистого вручення науково-педагогічним працівникам Почесних грамот та Подяк.

Міністерство охорони здоров`я України за вагомий особистий внесок у розвиток системи охорони здоров`я та високий професіоналізм нагородило Почесною грамотою зав. кафедри післядипломної освіти лікарів-ортодонтів Віру Куроєдову.

Доктор медичних наук, професор Віра Дмитрівна Куроєдова на все життя поєднала долю з рідною Альма Матер у 1968 році вступивши тоді до Полтавського державного медичного стоматологічного інституту і очолюючи кафедру нині! Вона глибоко переконана у тому, що для досягнення успіхів треба перш за все дуже любити свою професію і багато знати, уміти і працювати! І передавати свій досвід іншим. Лікарі-курсанти, які щороку приїздять на навчання до Академії, це підтверджують визнанням здобутих саме тут навичок і вмінь.

Подяку від МОЗ України за високий професіоналізм отримав професор Сергій Кулішов.

З нагоди ювілею ці провідні науковці окрім відзнаки на урядовому рівні були нагороджені також Грамотами та медалями Полтавського міськвиконкому.

На засіданні ректорату Грамотами Полтавської обласної ради за високу професійність та здобутки у праці нагороджені професори Тетяна Крючко, Сергій Білаш, Любов Смаглюк, доцент Ганна Маслова.

Такі вагомі професійні здобутки працівників академії, відзначені до того ж у ювілейний для вишу рік, вкотре засвідчують його високий рейтинг та конкурентоспроможність у вітчизняному і міжнародному освітньому просторі.

Ректор академії, професор Вячеслав Ждан привітав усіх з нагородами і побажав нових здобутків у праці.

Далі було заслухано інформацію голови Студентського парламенту Даніїли Соколової про діяльність студентського парламенту академії за 2019-2020 н. рік та про особливості виборчої кампанії в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Про роботу відділу охорони праці за 2019-2020 н. рік доповідав начальник відділу Олександр Антоненко.

Директор бібліотеки УМСА Ольга Боровик підбила підсумки проведення щорічної іміджевої Акції «Подаруй книгу бібліотеці» у рамках міжнародного дня дарування книги.  
Були обговорені також інші нагальні питання.