Презентація волонтерської роботи

29 лютого 2020
961

На кафедрі медичної біології відбулась презентація-зустріч на тему «Волонтерська робота». Вона була організована для студентів медичного факультету №2 кураторами – викладачами кафедри медичної біології доцентом Н.А. Улановською-Цибою та доцентом Н.О. Передерій.

На зустріч зі студентами була запрошена волонтер Олена Жалдак – студентка медичного факультету №2, представник волонтерського загону «Єдність» Української медичної стоматологічної академії. Під час зустрічі присутні детально ознайомилися з роботою, напрямками та завданнями волонтерського загону.  

Захоплююча інформативна презентація волонтерства викликала жваву дискусію серед студентів: вони активно цікавилися усіма тонкощами благодійної діяльності наших волонтерів, ставили багато запитань про тренди та тенденції волонтерства, чи є волонтерство можливістю для самореалізації, які прості речі для розвитку може зробити кожен. 

Результатом зустрічі стала висока зацікавленість студентів волонтерською діяльністю та їх домовленість про активну участь у волонтерських проєктах УМСА.