«Громадянський штаб солідарності» діє

22 березня 2022
649
«Громадянський штаб солідарності» діє

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Студентська республіка» з перших годин широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації ініціювала створення «Громадянського штабу солідарності». Він збирає інформацію про потреби людей у підтримці, охоплює широку волонтерську мережу і здійснює допомогу безпосередньо людям. Це звичайні громадяни, активісти Республіканського руху України, Студентської республіки та інших громадських організацій, органів студентського самоврядування, профспілок, підприємств тощо.

Зазначена ініціатива пропонує взаємодопомогу, а також волонтерську опіку над соціально нужденними, збір різноманітної допомоги на користь як захисників України, так і інших громадян, інструкції з надання першої домедичної допомоги, карту укриттів у різних регіонах України, поради, як подолати паніку та психічні зриви тощо. Інформація постійно оновлюється і поповнюється.

Регіональний підрозділ штабу знаходиться за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 67 у приміщенні ОЦЕВУМ. Взаємодія відбувається через спеціальний інструмент — https://t.me/SolidarnistBot і гарячу лінію: +380944933417.