Відбулося засідання Вченої ради навчально-наукового інституту післядипломної освіти

29 квітня 2022
650

28 квітня 2022 року на засіданні Вченої ради навчально-наукового інституту післядипломної освіти за сумлінну багаторічну працю з підготовки медичних кадрів, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, високий професіоналізм зі збереження здоров’я населення та з нагоди дня народження доцент кафедри післядипломної освіти лікарів-стоматологів Гуржій Олена Вікторівна відзначена Подякою ректора ПДМУ.

Про організацію та стан навчально-методичного забезпечення навчального процесу з лікарями-інтернами з фаху «Хірургія» на профільній кафедрі доповів завідувач кафедри хірургії №4 з малоінвазивною хірургією доц. Кравців М.І. Комісія у складі проф. Ліхачова В.К. та доц. Пелипенка О.В. відзначила значну роботу щодо створення навчально-методичного комплексу.

З 2022 р. у відповідності до наказу від 22.06.2021 р. №1254 «Про затвердження Положення про інтернатуру та вторинну лікарську (провізорську) спеціалізацію» розпочато підготовку слухачів циклу спеціалізації «Щелепно-лицьова хірургія». Доц. Гуржій О.В. доповіла особливості організації та стану навчально-методичного забезпечення навчального процесу зі слухачами даного циклу, який проводиться разом із кафедрою хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії з пластичною та реконструктивною хірургією голови та шиї.

Стан виховної роботи з лікарями-інтернами та слухачами на кафедрі дитячої стоматології висвітлила завідувачка кафедри ,проф. Шешукова О.В., наголосивши на питаннях надання стоматологічної допомоги військовим, участі співробітників та лікарів-інтернів у волонтерстві.

Проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної , проф. Скрипник І.М. довів до відома присутніх інформацію щодо змін у первинній спеціалізації та безперервному професійному розвитку у відповідності до Наказу МОЗ України від 24.03.2022 р. №520 «Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 22 лютого 2019 р. №446», Наказу від 16.03.2022 р. №493 «Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 22 червня 2021 р. №1254».