На виховній годині студенти-стоматологи вшановували св. Аполлонію

11 лютого 2019
1137

Святкова атмосфера була створена у конференц-залі кафедри анатомії людини УМСА. Відповідно прикрашена всіма атрибутами, що супроводжують це яскраве дійство.

Студенти другого курсу разом з кураторами груп № 8 та № 9 — доц. Тарасенко Я.А. та доц. Тихоновою О.О. вирішили у такому форматі вшанувати покровительку обраної професії — св. Аполлонію. До них приєдналися зав. кафедри проф. Шерстюк О.О., відповідальна за виховну роботу кафедри викл. Корчан Н.О., викладачі кафедри Підлужна С.А., Сербін С.І., Литовка В.В. та студенти першого курсу стоматологічного факультету, груп № 3 та № 11.

У супроводі свити на імпровізовану сцену з’явилась і сама св. Аполлонія. В неї тимчасово перевтілилася староста дев’ятої групи Валерія Скубій. Роль їй вдалася на славу, що засвідчили бурхливі аплодисменти глядачів. Цікаві пізнавальні доповіді-презентації були зроблені студентами Васильєвою Інною (9 гр.) та Андрєєвим Павлом (8 гр.). А проф. Шерстюк О.О. урочисто привітав всіх з професійним святом та висловив надію на те, що негаснучою буде любов до професії всіх, хто тільки робить на шляху до неї перші кроки.

Vivat, Аполлоніє!