Продовжена імунізація

29 січня 2020
650
Продовжена імунізація

На виконання наказу МОЗ України № 958 від 23.04.2019 року «Про внесення змін до Календаря профілактичних щеплень в Україні», доводимо до відома працівників та студентів академії:

У 2020 році продовжено проведення імунізації працівників та студентів академії проти кору, дифтерії та правцю за епідпоказаннями.

Щеплення будуть проводитися з 08.00 год. по 17.00 год. за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 101, амбулаторія загальної практики – сімейної медицини № 1, комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2 Полтавської міської ради».

При собі мати амбулаторну картку та медичну форму 063. У разі відсутності цих документів, щеплення буде проведено в амбулаторії після огляду лікаря.

Щеплення можуть зробити дорослі за відсутності протипоказань, що наведені в інструкції із застосування вакцини. Обмежень у віці немає.

Якщо ви не хворіли на вказані інфекції або у вашій медичній документації (амбулаторна картка та медична форма 063) відсутня інформація про щеплення, вам необхідно зробити вакцинацію та через 1 місяць провести ревакцинацію проти кору, дифтерії та правцю.