Все для забезпечення дистанційної форми навчання на кафедрі урології

09 квітня 2020
694
Все для забезпечення дистанційної форми навчання на кафедрі урології

Для забезпечення дистанційної форми навчання під час карантину на сайті УМСА кафедрою урології з судовою медициною представлені всі необхідні матеріали для самостійної роботи студентів.

Урологія - для студентів IV курсу медичного факультету №1, медичного факультету №2 та факультету підготовки іноземних студентів представлені українською, російською та англійською мовами: методичні розробки лекцій та конспекти лекцій, методичні рекомендації для самостійної позааудиторної підготовки до практичних занять, питання для самоконтролю, ситуаційні задачі.

Для контролю знань студентів під час індивідуального опитування створено електронний курс на базі «Google клас», який включає 20 тестів по 10 балів за кожну правильну відповідь українською, російською та англійською мовами.

Основи сексології та сексопатології - для студентів V курсу медичного факультету №1, медичного факультету №2 та факультету підготовки іноземних студентів представлені українською, російською та англійською мовами: методичні розробки лекцій та конспекти лекцій, методичні рекомендації для самостійної позааудиторної підготовки до практичних занять, питання для самоконт.олю, ситуаційні задачі.

Для контролю знань студентів під час індивідуального опитування створено електронний курс на базі «Google клас», який включає 10 тестів по 10 балів за кожну правильну відповідь та 2 ситуаційні задачі по 50 балів за кожну правильну відповідь українською, російською та англійською мовами.