НА Вченій раді УМСА

15 травня 2019
979

15 травня 2019 року відбулося чергове засідання Вченої ради Української медичної стоматологічної академії.

На початку засідання за заслуги перед Українським народом, вагомий особистий внесок у розвиток медицини, надання кваліфікованої допомоги населенню, сумлінну плідну працю в галузі ОЗ ректор академії В.М. Ждан вручив Грамоту Верховної ради України доценту кафедри загальної хірургії з доглядом за хворими Стороженку О.В.

За багаторічну плідну працю в освітній сфері, високу професійну майстерність, активну громадянську позицію та у зв`язку з ювілейною датою «Відзнакою ректора» нагородили заступника директора навчально-наукового інституту післядипломної освіти, доцента кафедри філософії і суспільних наук Ставицьку Н.П.

Почесними грамотами виконавчого комітету Полтавської міської ради були удостоєні: завідувачка кафедри експериментальної та клінічної фармакології з клінічною імунологією та алергологією професор Дев’яткіна Т.О., викладач кафедри анатомії людини Підлужна С.А., головний метролог УМСА Скрипник В.П.

Далі про підготовку до ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок – 2. Загальна лікарська підготовка», «Крок – 2. Стоматологія», «Крок – М. Сестринська справа», до семестрової підсумкової атестації студентів та державної атестації випускників (із реалізацією зауважень ДЕК) на медичному факультеті № 1 і № 2, стоматологічному факультеті, факультеті підготовки іноземних студентів та медичному коледжі доповіли декан медичного факультету № 1 Рябушко М.М., декан медичного факультету № 2 Дельва М.Ю., декан стоматологічного факультету Сидорова А.І., декан факультету підготовки іноземних студентів Буря Л.B., директор медичного коледжу Кундій Ж.П.

Підсумки передвиборної кампанії з проведення виборів ректора Української медичної стоматологічної академії представила заступник голови Організаційного комітету доц. Кузь Г.М.

Зі звітами про виконання умов Контракту на посаді за 3 роки виступили:

  • завідувачка кафедри ендокринології з дитячими інфекційними хворобами проф. Бобирьова Л.Є.;
  • завідувачка кафедри акушерства і гінекології № 1 проф. Громова А.М.;
  • завідувач кафедри внутрішніх хвороб та медицини невідкладних станів з шкірними та венеричними хворобами проф. Потяженко М.М.;
  • завідувач кафедри гістології, цитології та ембріології Шепітько В.І.

Про підсумки конкурсу наукових праць молодих учених академії, присвяченому Дню науки, доповів голова ради молодих учених проф. Костенко В.О. Куратор Студентського наукового товариства проф. Непорада К.С. представила рекомендації науково-дослідних робіт студентів академії до участі у конкурсі на здобуття премії Національної Академії Медичних Наук України за 2019 рік.