Відбулось засідання Вченої ради

16 березня 2022
441

16 березня 2022 року у форматі онлайн відбулось засідання Вченої ради. Його відкрив голова Вченої ради, ректор ЗВО ПДМУ, професор Вячеслав Ждан. На початку засідання він коротко зупинився на рекомендаціях МОН та МОЗ України щодо відновлення навчального процесу та створення оптимальних умов для повноцінного навчання студентів у тих закладах освіти, де це можливо, а також звернувся з настійним проханням до науково-викладацького колективу університету всіляко йти назустріч студентам у їхньому прагненні продовжувати навчання у форматі онлайн та створювати для цього повсякчас повноцінні умови для дистанційного навчання.

На порядку денному у доповіді проректора закладу вищої освіти з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професора Ігоря Скрипника йшлось про новітні зміни у первинній спеціалізації та безперервному професійному розвитку лікарів. Вчена рада також затвердила звіти окремих наукових працівників про виконання ними умов Контракту на посаді за 5 років та визнала їхню роботу задовільною. З ними буде продовжено Контракти для подальшої роботи на наступні 5 років. Про Конкурсні справи доповіла секретар Вченої ради, доцент Валентина Філатова.

Серед інших питань порядку денного Вчена рада заслухала звіт стипендіатів Кабінету Міністрів України для молодих учених про виконану роботу за період одержання стипендії – з 1 жовтня 2021 року до 1 квітня 2022 року.

У форматі онлайн розглянули також поточні справи.