Міжнародна науково-практична конференція «Пріоритети наукових досліджень: теоретична та практична цінність» м. Новий Сонч (Республіка Польща)

29 листопада 2019
943

26-28 листопада у National-Lous University (м.Новий Сонч, Польща) відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Пріоритети наукових досліджень: теоретична та практична цінність».

В. о зав. кафедри філософії та суспільних наук, кандидат філософських наук, доцент Віра Дубініна, представляючи УМСА на цьому масштабному Форумі, взяла участь у науковому заході, метою якого було підготувати учасників до наступних кроків трансформації системи вищої освіти.

 Дискусійними були питання щодо важливих напрямків та пріоритетів наукових досліджень у сучасній науці.

Науковці із різних країн (Польща, Чехія, Білорусь, Україна) виступили з доповідями, які викликали зацікавлення слухачів та пожвавили дискусію учасників. Отримано корисну інформацію щодо написання сучасних наукових досліджень у гуманітарних та прикладних галузях, а також відомості про умови успішної реалізації наукових проєктів у ЄС (на прикладі Польщі, Чехії та Великобританії).

Набуті навички та знання, що є  методологічною основою сучасних наукових досліджень, будуть застосовані при викладанні курсу «Історія та філософія науки» для аспірантів Української медичної стоматологічної академії.