Пам'яті педагога, колеги, друга В.О. Рогулі

17 травня 2019
551
Пам'яті педагога, колеги, друга В.О. Рогулі

Українська медична стоматологічна академія з глибокою скорботою зустріла сумну звістку про те, що несподівано перестало битися серце старшого викладача кафедри анатомії людини Рогулі Василя Олександровича. Передчасна смерть Василя Олександровича – це непоправне горе для його рідних, близьких, друзів, колег, студентів.

Народився Василь Олександрович 30.01.1949 року на Харківщині. З 1967 по 1973 рік навчався у Полтавському державному медичному стоматологічному інституті за спеціальністю «Стоматологія». З 1973, після закінчення інституту, працював лікарем-стоматологом у 3-й міській лікарні міста Антрацит. З 1980 по 1987 рік займав посаду головного лікаря спочатку 2-ої, а потім 3-ої міських лікарень міста Антрацит.

З вересня 1993 року розпочав свій педагогічний шлях в Антрацитівському медичному училищі, працюючи викладачем анатомії.

У 1996 році приїхав у Полтаву і працював старшим лаборантом кафедри анатомії людини нашої академії. З 2002 був переведений на посаду викладача цієї ж кафедри. З 2003 і до сьогодення працював старшим викладачем кафедри анатомії людини УМСА.

На кафедрі анатомії людини з 2001 по 2010 рр. виконував обов’язки заступника завідувача навчальної частини з підготовки студентів-стоматологів. Останні роки дуже плідно співпрацював зі школами м. Полтави у напрямку професійної орієнтації – проводив для школярів цікаві, змістовні екскурсії у музеї кафедри анатомії людини. Користувався щирою любов’ю з боку студентів та повагою професорсько-викладацького складу кафедри.

Світлий і незгасний спомин про його добрі земні справи назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав, любив та шанував. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, усім друзям Василя Олександровича. Неймовірно тяжко пережити таку втрату, пішла з життя найдорожча та найрідніша людина. Сьогодні, у цей важкий час, ми низько схиляємо голову у жалобі.

        З глибокою повагою, адміністрація УМСА та професорсько-викладацький склад кафедри.