Польська стипендія на дослідження, дедлайн подачі заявок 30.06.2021

29 березня 2021
1170
Польська стипендія на дослідження, дедлайн подачі заявок 30.06.2021

Відділ з міжнародних зв’язків інформує про можливість участі науковців академії у міжнародному проекті  PASIFIC в рамках Програми Дії Марії Склодовської-Кюрі (The Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA)).

Програма стипендій PASIFIC - це унікальна можливість для дослідників, які хочуть провести сучасні дослідження в динамічному науковому середовищі. Це дозволить вченим усіх національностей та усіх наукових дисциплін встановити свою наукову незалежність та провести новаторські дослідження.

Протягом 2 років стипендіати прийматимуться в одному з інститутів Польської академії наук (ПАН), який є одним з найпрестижніших наукових установ у Польщі. Вони матимуть свободу вибору своєї дослідницької галузі, наукового керівника, приймаючого інституту, а також організацій, які найкраще підходять для їх досліджень та розвитку кар’єри.

Стипендіатам PASIFIC буде пропонуватися щомісячна допомога приблизно 2500 євро. Ті, хто вирішить приїхати до Польщі разом із сім'ями, можуть отримати право на додаткову сімейну допомогу. Крім того, їм буде надано бюджет на дослідження до 93 000 євро за проект.

Деталі участі у проекті див. за посиланням: https://pasific.pan.pl/for-applicants/about-the-fellowship/?fbclid=IwAR3mhDPZ2UCJtOZULAtyffKzN6S_cZKwu5E7v5OmEjbSqwSFhCSwfg6epck