Приступили до навчання 33 лікарі-інтерни з фаху «Внутрішні хвороби» та 19 лікарів-курсантів

03 вересня 2020
749
Приступили до навчання 33 лікарі-інтерни з фаху «Внутрішні хвороби» та 19 лікарів-курсантів

Викладачі кафедри внутрішніх хвороб та медицини невідкладних станів з радістю зустріли на кафедрі лікарів-інтернів та лікарів-курсантів. Приступили до навчання 33 лікарі-інтерни з фаху «Внутрішні хвороби» та 19 лікарів-курсантів.

Завідувач кафедри, професор Максим Потяженко ознайомив професорсько-викладацький склад, а також лікарів-інтернів та лікарів-курсантів з наказом ректора академії, професора Вячеслава Ждана про організацію навчального процесу в осінньому семестрі 2020-2021 навчального року за змішаною (аудиторно-дистанційною) формою навчання в умовах адаптивного карантину, про обов`язкове користування засобами індивідуального захисту органів дихання (масками, респіраторами), обробку рук за допомогою антисептику, необхідністю дотримання соціальної дистанції. При підвищенні температури залишатися вдома, повідомляти про це куратора та викликати лікаря.

Професор Максим Потяженко також ознайомив професорсько-викладацький склад з основними положеннями постанови спільного засідання Конференції трудового колективу і Вченої ради Української медичної стоматологічної академії від 28 серпня 2020р. з приводу звіту ректора академії, професора Вячеслава Ждана «Про роботу колективу академії у 2019-2012 навчальному році та першочергові завдання щодо поліпшення підготовки фахівців у 2020-2021н.р.»

Викладачі кафедри провели виховні години із лікарями-інтернами, лікарями-курсантами.

На завершення завідувач кафедри, професор Максим Потяженко побажав усім натхнення та успіхів у новому навчальному році.