Академія запрошує на навчання здобувачів освіти із різних країн

20 квітня 2021
1133

Пандемія, локдаун, червона зона, дистанційне навчання…. Ці слова ввійшли у свідомість кожного упродовж важких і виснажливих для усього світу, нескінченно довгих місяців карантинних обмежень.

Але життя триває. Нові покоління майбутніх лікарів прагнуть здобути освіту для успішної професійної діяльності у майбутньому. Українська медична стоматологічна академія запрошує на навчання здобувачів освіти із різних країн.

«Мікробіологія, а надто вірусологія, — зазначають викладачі кафедри мікробіології, вірусології та імунології, — в умовах нинішньої пандемії викликають особливу цікавість у здобувачів медичної освіти».

Разом зі здобувачами освіти у дистанційному форматі на платформі Zoom викладачі кафедри гортають яскраві сторінки наукових досягнень та перемог світової медичної науки. Варто згадати лише назви цих переможених (цілком чи частково) вірусів: грипу, кору, паротиту, сказу, поліомієліту, імунодефіциту, червоної висипки, гепатитів, герпесу, натуральної віспи. А тепер – коронавіруси.

Мікробіологи та вірусологи продовжують досліджувати і чекають на поповнення нових здобувачів освіти не тільки з України, а і з ближнього та далекого зарубіжжя!