Дорогі наші медичні працівники!

17 червня 2022
674
Дорогі наші медичні працівники!

Від імені Первинної організації Професійної спілки працівників охорони здоров'я України Полтавського державного медичного університету прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня медичних працівників!

Сьогодні у непростих умовах ведення повномасштабної війни на території України особливого значення набуває лікарська професія. Лікарі екстерном удосконалюють необхідні знання з тактичної медицини, працюють у мобільних шпиталях у виснажливому режимі та проводять надскладні оперативні втручання заради порятунку поранених бійців.

Медики – це особливі люди, це янголи-охоронці, які творять справжні дива, розуміють такі речі про життя, над якими багато хто навіть не замислюється! Щосекунди, щотижнево, щомісячно вони віддають свої знання й силу духу задля порятунку людей.

Ми пишаємося тим, що маємо змогу бути причетними до найгуманнішої, найблагороднішої професії людства, сприяти соціальному захисту та професійному становленню медичних працівників! Уклінно дякуємо вам за те, що робите неоціненний внесок у загальну Перемогу українського народу над окупантами, дбаєте про всіх тих, хто потребує у цей надскладний час вашої підтримки і турботи!

Тож зі святом вас, з Днем вашого професіоналізму та доброї волі! Нехай за ваші недоспані ночі, невтомну працю віддячить вам доля сторицею радості, добра і любові! Міцного здоров'я, миру, добробуту, успіхів у надважливій справі – збереженні людського життя!

З пошаною –голова ПО ЗВО ПДМУ Зінаїда Борисова.