Безпечне освітнє середовище

24 липня 2019
827

До Центру управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю «УМСА» завітала чемпіонка України зі спортивно-бальних танців на візках, громадський активіст Марія Соловієнко.
Крім обговорення питань ділового співробітництва з академією в поточному році щодо створення безпечного освітнього середовища, Марія люб'язно погодилася провести інструктаж для студентів академії – консультантів приймальної комісії «УМСА» правилам спілкування і надання толерантної практичної допомоги людям з інвалідністю та інших мало мобільних груп населення, які пересуваються самостійно на візках в умовах міської архітектурної недоступності до об’єктів соціальних місць громадського значення. Студентам академії такі знання і практика знадобляться в набутті майбутньої професії медика, адже толерантність – це прояв терпимості до представників іншого фізичного стану.

Марія ретельно оцінила зусилля ректорату академії щодо дотримання нормативних будівельних норм «Доступність будинків і споруд для мало мобільних груп населення», залишила позитивний відгук і поставила «хорошу оцінку».