«Студентська весна – 2019» в УМСА.

04 квітня 2019
652

В УМСА відбувся виступ колективів художньої самодіяльності та сольних виконавців на обласному міжвузівському мистецькому фестивалі-конкурсі «Студентська весна-2019» (режисер – начальник відділу культурно-освітньої діяльності Л. В. Сидоренко).

Цей яскравий традиційний культурно-мистецький захід покликаний сприяти відкриттю нових творчих здібностей виконавців, а також надихати їх на реалізацію всіх своїх можливостей і у навчанні та суспільно-корисному житті вузу.
Музичною композицією «Ритми планети» розпочалося дійство. Іі виконав ансамбль барабанщиць «Аритмія» під керівництвом заслуженого працівника культури України Євгена Дудніка. Далі у програмі були і марші,і хореографічні композиції, і виступи аматорських гуртів та ансамблю танцю «Юність» і чудові українські пісні та попурі на тему пісень «АВВА» і ще багато захоплюючих цікавих номерів у виконанні талановитих митців-студентів академії. Всього не перелічити! Краще було б на власні очі все побачити!

Глядачі були приємно почудовані професійно та яскраво організованим культурно-мистецьким студентським дійством . Виконавців проводжали бурхливими оплесками, організаторам щиро дякували і висловлювали надію на майбутні зустрічі наступної весни.