Відбулося засідання Вченої ради

09 жовтня 2019
784

В академії відбулося засідання Вченої ради.

На початку заходу грамотами Полтавського виконавчого комітету міської ради за багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток медичної галузі і освіти та з нагоди ювілейної дати нагороджено членів Вченої ради академії зав. кафедри іноземних мов з латинською мовою та медичною термінологією, к. пед. наук, доцента О.М. Бєляєву, зав. кафедри мікробіології, вірусології та імунології, д. мед. наук, професора Г. А. Лобань, зав. кафедри урології з судовою медициною, д. мед. наук, професора Л. П. Саричева та старшого лаборанта кафедри внутрішньої медицини №3 з фтизіатрією Т. А. Божченко. Грамоти вручив ректор УМСА В.М. Ждан.

Далі Вчена рада заслухала звіт голови Вченої ради В. М. Ждана про роботу Вченої ради за 5 років.

В обговоренні взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти І. М. Скрипник, декан стоматологічного факультету А. І. Сидорова, зав. кафедри внутрішніх хвороб та медицини невідкладних станів з шкірними та венеричними хворобами М. М. Потяженко. В усіх виступах було схвалено як позитивну і достатню роботу Вченої ради та іі голови В. М. Ждана протягом звітного періоду аби по праву користуватися авторитетом у медичній царині та серед колег інших навчальних медичних закладів України.

Пропозицію затвердити звіт Вченої ради і подякувати голові Вченої ради

В.М. Ждану за плідну роботу зустріли одноголосно.

За допомогою процедури таємного голосування було обрано головою Вченої ради на наступні 5 років В. М. Ждана, заступником голови Вченої ради В. М. Дворника , секретарем Вченої ради В. Л. Філатову.

Новообрані очільники Вченої ради подякували за підтримку і пообіцяли виправдати у подальшому покладені на них сподівання своїх колег.

Також Вчена рада розглянула поточні справи. З ухваленими на засіданні документами можна буде ознайомитися найближчим часом на веб сайті Вченої ради академії.