Вдячні Україні

19 червня 2019
673

Для іноземних студентів перший рік перебування в Україні важкий і насичений.

У навчально-науковому центрі з підготовки іноземних громадян проходять навчання 129 слухачів із 21 країн, які обрали Україну й нашу академію місцем здобуття вищої освіти. Вивчаючи країнознавство й українську мову, слухачі не лише знайомляться з історією та традиціями українців, а й призвичаюються до нового соціуму. Одне з основних завдань виховної роботи центру – формування вміння спілкуватися з представниками різних національностей, виховання поваги до країни, яка дає можливість отримати омріяну спеціальність – реалізується низкою позааудиторних заходів.

7 червня 2019 року відбулося виїзне засідання мовного клубу «Меридіани дружби» під назвою «Вас вітає Україна», де іноземні слухачі познайомилися з традиційним національним одягом, стравами української кухні, рухливими іграми, продемонстрували своє знання мови, отримали позитивні емоції за два тижні до початку випускних екзаменів.
Результатом цього заходу стали схвальні відгуки іноземців про новий досвід, перспективи подальшого навчання й задоволення від того, що вони зробили правильний крок, вибравши Україну для навчання.