Інтелектуальний конкурс брейн-ринг «Стоматологія без меж»

13 лютого 2019
701

Любов до стоматології безмежна у тих, хто обрав її професією всього життя. ЇЇ взялися довести студенти УМСА. У цьому році організатором змагання між інтелектуалами-студентами стоматологами виступила кафедра ортодонтії.

Започаткований у стінах Академії щорічний креативний інтелектуальний конкурс «Стоматологія без меж» давно вже став доброю традицією як для студентів, так і для їхніх викладачів. На нього чекають з нетерпінням і заздалегідь добре готуються.

Це справжній вибух позитивних емоцій, неабияка воля до перемоги! Після урочистого відкриття конкурсу ректором Академії, професором, доктором медичних наук В.М. Жданом – професор, доктор медичних наук Л.В. Смаглюк представила журі, в яке ввійшла наукова еліта викладачів-стоматологів, та запросила 4 команди-учасників брейн-рингу.

І розпочалося захоплююче дійство!.. Після жеребкування напружена надзвичайно динамічна гра розуму! Адже переможець – інтелект! Одне за одним надходили запитання у мультимедійній презентації. Кожна команда мала всього 30 секунд для обговорення. В нагороду отримувала 1 бал за правильну відповідь.

Напруга серед вболівальників в аудиторії № 5, де проводилось змагання, просто зашкалювала! Її дещо намагалися послабити студентський ансамбль танцю «Орхідея» та студентки А. Безкоровайна і К. Ткаченко, виконавши сольні номери. Пролунали пісні «Знову весна», «Мир над Україною».

А перемогли, звичайно, найсильніші інтелектуали-2019! На перше місце вийшла команда «Blackjack». Це М. Дем`янов (12 гр., 5 курс), В. Запорожченко (12 гр., 5 курс), Л. Косенко (12 гр., 5 курс), М. Скрипнік (5 гр., 5 курс), І. Степанченко (5 гр., 5 курс).