Пишаємось перемогою студентки ПДМУ на престижному міжнародному конкурсі

21 грудня 2021
277

18 грудня 2021 року відбувся ІІІ етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Завершуючи 2021 рік, ПДМУ вкотре має здобутки.

Цьогоріч участь у конкурсі взяла здобувачка вищої освіти першого курсу ННМІ ПДМУ Катерина Пискун. Вона під керівництвом старшої викладачки ЗВО кафедри українознавства та гуманітарної підготовки Вікторії Юфименко посіла І місце серед студентів закладів вищої освіти м. Полтави і стала переможницею ІІІ етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Щороку викладачі кафедри українознавства та гуманітарної підготовки виявляють серед здобувачів освіти найкращих знавців творчості національного генія. Цей навчальний рік не став винятком. Студентка з с. Великопетриківки Великоновосілківського району Донецької області своєю перемогою в конкурсі вкотре довела, що Україна — єдина. Знати і любити рідну мову – покликання національної душі.

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка сприяє вихованню патріотизму, шанобливому ставленню до культури українського народу та його духовних надбань.

Пишаємось успіхами студентки ПДМУ і бажаємо подальших наукових звершень!