Завершився 30-й Конгрес Європейського респіраторного товариства

14 вересня 2020
383
Завершився 30-й Конгрес Європейського респіраторного товариства

30-й Конгрес Європейського респіраторного товариства, що у зв`язку з пандемією COVID-19 вперше проводився у режимі онлайн, завершився.

У цьому році він об’єднав понад 33 000 фахівців-пульмонологів та спеціалістів суміжних галузей з усього світу. Завідувач кафедри  фізичного виховання і здоров’я, фізичної терапії, ерготерапії зі спортивною медициною та фізичною реабілітацією УМСА, професор Дмитро Бойко представляв академію на цьому масштабному науковому зібранні.

Він був учасником неймовірно цікавого та важливого для лікарів-пульмонологів і пацієнтів дійства.

Найсучасніші методи лікування, реабілітації та профілактики хвороб органів дихання були представлені представниками провідних наукових шкіл Європи, США та Сполученого Королівства Великої Британії. Окремо розглядались питання лікування пацієнтів з COVID-19 різного ступеня тяжкості на етапах стаціонарного та амбулаторного лікування.

Це вже давно увійшло у практику співробітників кафедри  фізичного виховання і здоров’я, фізичної терапії, ерготерапії зі спортивною медициною та фізичною реабілітацією: постійно удосконалювати свою кваліфікацію та забезпечувати безперервний професійний розвиток на такому високому рівні.