Звернення ректора академії, професора Вячеслава Ждана до випускників 2020 року

30 червня 2020
872
Звернення ректора академії, професора Вячеслава Ждана  до випускників 2020 року

Сердечно вітаю вас зі знаменною подією у житті — закінченням Української медичної стоматологічної академії і отриманням диплому!

Позаду залишається неповторна студентська юність, її радості і відкриття, зустрічі і студентські друзі, численні заняття, на яких ми разом з вами впродовж не одного року напруженої праці прямували до цього святкового дня. На вашу долю випала велика честь — стати випускниками академії, яка нині прямує до свого 100-річного ювілею. Ви по праву можете пишатись тим, що здобули спеціальність у престижному вищому медичному навчальному закладі України. За сто років завдяки успішній багатолітній праці не одного покоління відданих медицині і науці кращих викладачів, професорів тут створена потужна матеріальна, теоретична, практична і наукова бази для підготовки майбутніх висококваліфікованих фахівців, а дипломи УМСА вже давно визнані на міжнародному рівні.

Історія нашої академії, яка характерна постійним прагненням до досконалості, зробила її одним із відомих вищих навчальних закладів України. 

Для того щоб отримати диплом, ви багато вчились і напружено працювали, подолали багато труднощів, познайомились зі здобутками провідних наукових шкіл, ґрунтовно засвоїли знання та перейняли досвід, яким ми щедро ділились з вами. В результаті ви отримали фундаментальні професійні знання і здобули практичні навички й уміння. Все це неодмінно допоможе вам в самостійному професійному житті.

Ні в якому разі не зупиняйтесь на досягнутому, бо ж справжній лікар покликаний все життя поповнювати свої знання. Не забувайте це важливе правило! 

Нехай усе, чому ми вчили вас впродовж усіх років, проросте гарними паростками Милосердя, Добра та Любові у ваших серцях, щоб ми пишались вами, а ви з гордістю говорили про те, що є випускниками Української медичної стоматологічної академії!

Залишайтесь на зв’язку, ми завжди готові прийти на допомогу і радітимемо вашим здобуткам у професії! 
Також хочу висловити щиру вдячність вашим батькам, які всі ці роки все робили для того, щоб ваш шлях до мрії відбувся! 
Тож зі святом! Хай здійсняться ваші заповітні мрії та задуми, а доля дарує злагоду, добробут, віру та надію на багато років! 

У добру путь!