«РОЗІРВИ ЛАНЦЮГ КОРУПЦІЇ!»

10 грудня 2019
732

Дискусія зі студентами УМСА

9 грудня 2019 року, перед початком зимової сесії, у Міжнародний день боротьби із корупцією, на кафедрі українознавства та гуманітарної підготовки зі студентами 7 групи І курсу стоматологічного факультету відбулася дискусія про сутність явища корупції, її негативні руйнівні наслідки для роботи демократичних інституцій, верховенства права, ефективного функціонування всіх органів влади на шляху до розбудови демократичного, справедливого і заможного українського суспільства. Студенти з викладачами  переглянули короткий відеоролик «Він заплатив».

Зважаючи на відзначення Міжнародного дня боротьби з корупцією, була слушна нагода ще раз нагадати студентам і викладачам про те, що нетерпимість до проявів корупції й хабарництва є одною із засад державної політики у сфері освіти і фундаментальний принцип освітньої діяльності.

Оскільки УМСА – це осередок, у якому закладаються моральні орієнтири молодого покоління, і сьогоднішні студенти - майбутні лікарі, то їхній світогляд, ціннісні переконання, спосіб мислення – результат спільної важливої й напруженої роботи. Нетерпимість до корупції – наскрізний принцип реалізації освітніх і наукових програм роботи зі студентами, загальної політики УМСА та щоденної поведінки її працівників.