Студенти УМСА і брати наші менші

23 квітня 2019
635

У мальовничому районі міста Полтави, на провулку Госпітальному, серед садів розташувався Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, до якого завітали студенти УМСА. Цікаву екскурсію організувала кафедра анатомії людини.

Студенти 2 курсу стоматологічного факультету, група 6н та 1 курсу медичного факультету №1, група 15 разом із викладачем кафедри анатомії людини Корчан Н.О відвідали зоологічний відділ, де мали змогу поспілкуватись із мешканцями екоцентру. А саме, орнітологічний куточок з папугами, амадінами, канарейками та іншими. Куточок з екзотичними гризунами. Родзинкою стало відвідування тераріуму.

Наступною цікавинкою для студентів став маленький зоопарк, розташований на подвір`ї. Знаючи про дозвіл годувати його мешканців, прийшли не з пустими руками. Це дало можливість поспілкуватись із тваринками поближче і отримати величезне задоволення від близького контакту. Бо у великих зоопарках, як правило, це заборонено.

Насамкінець маршрут завів до ботанічного відділу, де екскурсовод ознайомив із новою колекцією тропічних та субтропічних рослин.