100-річчю Академії присвячуються нові здобутки!

23 березня 2021
1123

Здобувачі вищої освіти УМСА долучилися до роботи VІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих учених «Роль і місце студентського самоврядування у підвищенні якості освіти», яка відбулася 17 березня 2021 року в Буковинському державному медичному університеті в режимі онлайн.

Переможцями стали:                           

Яна Ющенко та Даніїл Єфімчук - 1 місце у секції №3 «Академічна доброчесність та якість освіти "Поширення принципів академічної доброчесності шляхом просвітницьких кампаній у контексті студентської науки" (наукові керівники: доцент кафедри пропедевтики терапевтичної стоматології, к. мед наук Назаренко З.Ю., доцент кафедри психіатрії, наркології та медичної психології, к. мед. наук Бойко Д.І.);

Антоніна Пивоваренко - 2 місце у секції №3 «Академічна доброчесність та якість освіти» “До питання дотримання академічної доброчесності в умовах онлайн-навчання” (науковий керівник — доцент кафедри філософії та суспільних наук, к. філос. наук Ющенко Ю.П.);

Єлизавета Первушина - 2 місце та Диплом за кращу презентацію у секції №5 «Еколого-освітня та просвітницька діяльність студентського самоврядування» - "Волонтерство як потужний чинник просвітницької діяльності здобувачів вищої освіти" (науковий керівник — доцент кафедри філософії та суспільних наук, к.філос.н. Ющенко Ю.П.).

У конференціїі також взяли участь студентки Ліна Костенко ”Консультативна підтримка здобувачів вищої освіти органами студентського самоврядування як один із чинників забезпечення якості освіти” (науковий керівник — доцент кафедри філософії та суспільних наук, к. філос.наук Ющенко Ю.П.) та Олександра Вербицька "Особливості функціонування студентського самоврядування в Україні та інших країнах світу" (науковий керівник - викладач кафедри медичної біології Клепець О.В.).