Війна змінила життя кожного українця: доцент Руслан Козак вдень і вночі на своєму посту

10 травня 2022
811

За ці дні ми вже звикли до пронизливих гудків сирен повітряної тривоги, щоденних зведень із фронтів, та прагнемо лише одного – Перемоги! Роль висококваліфікованих медичних працівників у цей час важко переоцінити.

З перших днів війни до волонтерської роботи долучився доцент кафедри пропедевтики ортопедичної стоматології Руслан Козак. Систематично він надає безкоштовну професійну стоматологічну допомогу (лікування та протезування) військовим Збройних Сил, бійцям Тероборони, тимчасово переміщеним особам, які потребують стоматологічного втручання. Крім того, Руслан Васильович неодноразово збирав та особисто, або через волонтерські організації передавав потребуючим продукти харчування, речі, ліки…Він – один із тих, хто не може зупинитися на досягнутому. Тільки щоденним особистим внеском у загальну Перемогу над ворогом можна добитися його остаточного вигнання із рідної української землі. І не знає лікар-стоматолог, викладач, науковець Руслан Козак спокою! Вдень і вночі він на своєму посту!

Бо ж наша сила – в єдності. Разом ми наближаємо Перемогу! І робимо для цього все, що можемо – кожен на своєму місці. Все буде Україна!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=418618310071052&id=100057686588424