Відбувся І етап Всеукраїнської студентської Олімпіади з освітньої компоненти «Анатомія людини»

22 квітня 2022
344

22 квітня 2022 року на кафедрі клінічної анатомії і оперативної хірургії у онлайн режимі з використанням інтерактивних технологій навчання і контролю було проведено І етап Всеукраїнської студентської Олімпіади з освітньої компоненти «Анатомія людини» серед здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Стоматологія» із скороченим нормативним терміном навчання.

Перед початком змагання учасників привітав проректор ЗВО з навчальної роботи Давид Аветіков та завідувач кафедри Сергій Білаш.

На першому етапі учасники Олімпіади розв’язували ситуаційні задачі із клінічним ухилом у Гугл-класі, другим етапом була практична частина змагання, яка передбачала роботу із анатомічними препаратами із використанням платформи Zoom, на третьому етапі проводилася анатомічна он-лайн вікторина із використанням інтерактивних анатомічних столів «Оніко» та адаптованих анатомічних програм «Human Anatomy Atlas» та «Interactive 3D Anatomy» з можливістю дистанційного автоматичного оцінювання конкурсантів.

Переможцями Олімпіади стали Ксенія Бушуєва, Віталій Гангур та Владислав Кулик.

Із вірою у Перемогу колектив кафедри клінічної анатомії і оперативної хірургії бажає учасникам Олімпіади подальших успіхів на шляху до омріяної професії лікаря!

А майбутніх вступників запрошуємо до навчання у Полтавському державному медичному університеті за акредитованими і ліцензованими освітньо-професійними програмами, адже Університет має потужну матеріально-технічну освітню базу та високопрофесійний науково-педагогічний колектив!