За умови об`єднання зусиль можна здолати будь-які труднощі!

10 квітня 2020
904
За умови об`єднання зусиль можна здолати будь-які труднощі!

Під час оголошеного в країні карантину студенти УМСА замість навчання у звичному режимі перейшли на дистанційний формат отримання знань. За допомогою сучасних технологій та комунікацій мобільного та інтернет - зв’язку на кафедрі ендокринології з дитячими інфекційними хворобами надано доступ здобувачам вищої освіти до навчально-методичних напрацювань кафедри.

Навчальні матеріали повністю адаптовані для дистанційного навчання і розміщені у вільному доступі на сайті кафедри. Всі групи студентів закріплені за викладачами відповідно до розкладу занять.

І хоча значна складова при такій формі навчання припадає на самостійну підготовку студента, викладачі кафедри, використовуючи різноманітні мобільні додатки, продовжують допомагати студентам в оволодінні лекційними та практичними матеріалами. Постійний зв'язок за допомогою Skype, електронної пошти дозволяє контролювати хід засвоєння знань.

Після завершення карантинного періоду для студентів буде здійснено контроль за темами, що були вивчені під час дистанційного навчання. Підсумкова оцінка виставлятиметься у відповідності до критеріїв оцінювання знань з урахуванням рівня засвоєного матеріалу під час карантину.

Крім того, співробітники кафедри надають лікувально-консультативну допомогу. Особливо актуальною є допомога хворим дітям, зокрема к. мед. наук К.Ю. Прилуцький проводить лікувальну роботу у відділенні реанімації та невідкладної допомоги Полтавської обласної клінічної інфекційної лікарні разом із зав. відділення С.І. Ковтуном.

За умови об`є днання зусиль можна здолати будь-які труднощі!