ПДМУ – учасник міжнародного науково-практичного семінару

02 листопада 2021
257

28-29 жовтня 2021 року на базі Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди в режимі онлайн відбувся міжнародний науково-практичний семінар «Інтернаціоналізація вищої освіти в Україні: європейський контекст і вітчизняні практики».

На семінарі виступила директорка Українського центру міжнародної освіти Олена Шаповалова. Вона презентувала актуальні статистичні дані щодо запрошень на навчання до українських закладів вищої освіти, розповіла про нові підходи до організації навчання іноземних студентів.

Учасники семінару ознайомилися з кращими міжнародними та вітчизняними практиками і особливостями організації навчання іноземних здобувачів освіти, а також з міжнародною діяльністю і співробітництвом закладів вищої освіти України та інших країн світу.

Організаторами заходу були Міністерство освіти і науки України, Український державний центр міжнародної освіти, Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Департамент науки і освіти Харківської ОДА, Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди, МБФ «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики», факультет Artes Liberales Варшавського університету та ГО «Інноваційний університет».