Обрана Вчена рада нового скликання

26 вересня 2019
747

Відбулися збори трудового колективу академії. На них йшлося про роботу профкому з 9 вересня 2018 по 9 вересня 2019 року. Доповідала голова профкому доцент Борисова З. О. Після обговорення роботу ПК визнали задовільною одноголосно.

На порядку денному були також вибори Вченої ради нового скликання терміном на 5 років. Перед цим на кафедрах та у структурних підрозділах відбулися збори з рекомендації своїх представників до складу Вченої ради нового скликання. І відповідно зі статтею 36 Закону України «Про вищу освіту», статуту УМСА, наказом ректора № 294 від 04.09.2019, 24 вересня 2019 року відбулися також вибори і представників із числа студентів до оновленого складу Вченої ради Української медичної стоматологічної академії. Згідно з положенням «Про порядок виборів до складу Вченої ради УМСА», на основі пропозицій студентських груп, затверджених органами студентського самоврядування, до бюлетенів було включено 11 осіб з числа студентів академії, які й були всі обрані процедурою таємного голосування.

У підсумку ж зборів всього трудового колективу – відповідно з чинним законодавством та Статутом академії процедурою відкритого демократичного голосування обрано склад Вченої ради академії у кількості 107 осіб на наступні 5 років.

Рішення трудового колективу буде введено в дію наказом ректора.