«Містер УМСА - 2020»

28 лютого 2020
1154

26 лютого у Полтавському міському Будинку культури відбувся восьмий щорічний академічниий конкурс «Містер УМСА - 2020» – змагання краси, мужності, таланту та інтелекту. Конкурс користується високою популярністю в академії.

Захід проходив традиційно за ініціативи студентського профкому УМСА та за підтримки ректора академії Вячеслава Ждана.

Дотепні, харизматичні, кмітливі, розумні та вишукані юнаки – студенти УМСА демонстрували свої таланти: співали і грали на музичних інструментах, зачаровуючи креативністю виконання та підкорюючи глядачів режисурою сценарія, дивували напрочуд зворушливим танцювальним номером і завойовували прихильність глядачів гумористичним стендапом. Оригінально та емоційно, кожен по-своєму, але щиро розповідали про себе і свої захоплення. Проникливі номери не залишили байдужим нікого. Зала із захватом аплодувала винахідливим Містерам. 

Жадана нагорода вечора – «Містер УМСА -2020» дісталася Єфімчуку Даніілу! Але і це ще не вся його відзнака. Адже він переконливо, з величезним відривом від інших учасників, здобув також перемогу у номінаціях «Містер Глядацьких Симпатій» та «Містер Багатогранність».

Таланти решти учасників також не залишились поза увагою вимогливого журі та вдячних глядачів і знайшли й собі відображення у номінаціях:

«Містер Харизматичність» - Ель Мілуай Абделмоунаім;

«Містер Мужність» - Мамашукуров Зафар;

 «Містер Феєричність» - Перепелиця Руслан;

 «Містер Артистичність» - Синицин Андрій;

«Містер Креативність» - Коновалов Максим;

 «Віце-Містер 2020» - Ель МілуайАбделмоунаім. 

Наприкінці вечора була розіграна велика кількість призів від спонсорів конкурсу – фітнес-клубу «Олімп», кав’ярні «Кориця», квест-проєкту «Ізоляція», доставки євро-азіатської кухні «Rice», медичного центру«Медіон», магазину «FunnyCup», вірменської молоді Полтави.

Фантастичний вечір,сповнений музики, танців, інтелекту та запеклої боротьби учасників, завершився. 

До зустрічі у наступному році на «Містер УМСА- 2021»!