Найголовніше – працювати не покладаючи рук!

10 квітня 2020
874

Кафедра хірургії № 4 з малоінвазивною хірургією в умовах карантину продовжує свою роботу. Викладачі запровадили та успішно проводять дистанційне навчання зі студентами 6-го курсу на веб-платформах ZOOM, Google classroom.

Зважаючи на те, що клінічна база кафедри знаходиться в хірургічному відділенні КП «3-я МКЛ ПМР», яка згідно наказу Департаменту охорони здоров`я та соціального розвитку Полтавської міської ради визначена як заклад для надання хірургічної допомоги пацієнтам з Covid-19, усі співробітники кафедри не припинили свою практичну діяльність. При наявності гострої хірургічної патології виконуються відкриті та лапароскопічні операції у хворих контактних з Covid-19. За участю співробітників кафедри сформовані мобільні ургентні бригади для цілодобового надання хірургічної допомоги у інфікованих та контактних пацієнтів. Забезпечення медичного персоналу засобами індивідуального захисту відбувається завдяки адміністрації лікувального закладу та волонтерів, особлива подяка @Vladyslav Rakivnenko за підтримку.

Головна порада нашим пацієнтам у цей нелегкий період – не панікуйте та знайте, що завжди є спеціалісти, готові прийти на допомогу!