Відбулось засідання робочої групи з розробки та вдосконалення освітньої програми

10 червня 2022
482

9 червня 2022 року відбулося засідання робочої групи з розробки та вдосконалення освітньої програми, очолюваної  гарантом ОПП Стоматологія професоркою Тетяною Петрушанко, з обговорення змін та доповнень до освітньо-професійної програми Стоматологія за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Крім членів робочої групи в засіданні брали участь начальник навчального відділу професор Іван Старченко та начальник навчально-методичного відділу забезпечення якості освіти Наталія Дорохова.

Гарант ОПП Стоматологія проф. Тетяна Петрушанко представила для обговорення зміни та доповнення до освітньої програми на підставі проведеного аналізу результатів анкетування здобувачів вищої освіти щодо якості ОПП Стоматологія; результатів анкетування науково-педагогічних працівників та опитування роботодавців.

В обговоренні змін та доповнень до програми виступив член робочої групи, перший проректор закладу вищої освіти з науково-педагогічної роботи професор Валентин Дворник, який акцентував увагу на необхідності тісної співпраці всіх зацікавлених сторін в успішній реалізації ОПП.

Начальник навчального відділу проф. Іван Старченко наголосив на тому, що при внесенні змін та доповнень до програми потрібно зберігати баланс між практичною та теоретичною складовою освітньої програми.

Начальник навчально-методичного відділу забезпечення якості освіти Наталія Дорохова представила аналітичні довідки щодо анкетування здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників.

В обговоренні виступили проф. Любов Смаглюк, проф. Людмила Каськова, проф. Давид Аветіков.

Підсумком засідання стало рішення про направлення ОПП Стоматологія із змінами та доповненнями на затвердження Вченою радою університету.