Відбулося засідання Вченої ради

11 травня 2022
498

11 травня 2022 року у форматі онлайн відбулося засідання Вченої ради, яке відкрив голова Вченої ради, ректор ЗВО ПДМУ, професор Вячеслав Ждан.

На порядку денному йшлося про підготовку і проведення підсумкової та випускової атестації Комплексного практично-орієнтованого кваліфікаційного іспиту. На цьому детально зупинилися декан медичного факультету №1 Микола Рябушко, декан стоматологічного факультету Алла Сидорова та директор Інституту в складі ЗВО Навчально-наукового медичного інституту ПДМУ Жанна Кундій.

Проректор з наукової роботи, професор Ігор Кайдашев виніс на затвердження навчальний план підготовки докторів філософії зі спеціальності 228 - Педіатрія та освітньо-навчальну Програму і навчальний план докторів філософії зі спеціальності 229 - Громадське здоров`я, а також – склад разової Спеціалізованої Вченої ради по захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії - аспіранта кафедри урології з судовою медициною Романа Савченка.

Вчена рада заслухала звіти завідувачів кафедр, професорів Антоніну Громову, Галину Лобань, Максима Потяженка про виконання ними умов Контракту на посаді за 3 роки та визнала їхню роботу задовільною.

Секретар Вченої ради, доцент Валентина Філатова інформувала про конкурсні справи.

З метою розширення спектру надання університетом освітніх послуг для випускників 11-х класів представлені гарантами освітньо-професійні програми – «Фармація» - д. мед. н. Русланом Луценком, «Біологія» - проф. Галиною Ярошенко, «Фізична терапія, ерготерапія» д. пед. н. Валерієм Жамардієм, « Стоматологія ортопедична» - Ганною Давиденко для обговорення та затвердження.

Про підсумки конкурсу наукових праць молодих вчених, присвяченого Дню науки, доповів заступник Організаційного комітету, професор Віталій Костенко.

На завершення обговорили також нагальні поточні справи.