На вістрі актуальних питань Вступної кампанії - 2020

25 серпня 2020
657

Вища освітня палітра на карті Полтавщини представлена різними вишами. Серед них знані своєю багаторічною підготовкою висококваліфікованих фахівців академії, університети інститути, коледжі. У кожному з них є можливість здобувати освіту як за бюджетні кошти, так і на умовах контракту.

За статистичними даними більше 30000 тисяч здобувачів освіти навчається щороку у полтавських вишах. Але що можна розгледіти за скупими цифрами? Вони ж не передадуть і сотого відсотка тих почуттів, що їх переживають вступники!

Серпнева пора останніх днів літа. А біля УМСА не вщухає звичне для цього місяця ділове пожвавлення серед тих, чиї бажання сконцентрувались за адресою академії. Тут можна було зустріти різних вступників: за статтю, за віком, за місцем постійного проживання, тощо. Бо ж зазвичай навчатися в уславленому вищому медичному навчальному закладі – Українській медичній стоматологічній академії – хочуть безліч випускників не тільки з різних регіонів України, а й із Зарубіжжя. Тому градус напруги не спадав упродовж усієї вступної кампанії. Надія і заклопотаність, ділова зосередженість і наполегливість, занепокоєність і вдоволення досягнутим. Чого  тільки не  можна було не  побачити в очах тих, хто зробив перший рішучий крок до майбутньої облюбованої професії! А домінувала ж, звичайно, вона – Мрія!

І ось невдовзі усі вступники виходять на фінішну пряму. Приймальна комісія УМСА їм нагадує:

«Вступникам, рекомендованим до зарахування на бюджетну форму навчання, оригінали документів потрібно подати з 27.08. 2020р. по 31.08 2020 року, а вступникам, що претендують на контрактну форму навчання, треба звертатися у приймальну комісію за адресою: м. Полтава, вул. Шевченка, 23, тел. (0532) 50-25-66, 56-20-92, 2-08-22

Мине зовсім небагато часу, розпочнеться новий навчальний рік, і Академія вітатиме щасливих першокурсників.

До зустрічі на Посвяті у студенти!