Фаховий медико-фармацевтичний коледж: зустріч стейкхолдерів зі здобувачами вищої освіти

11 червня 2021
1545

11 червня 2021 року за ініціативи фахового медико-фармацевтичного коледжу відбулась контруктивна зустріч стейкхолдерів зі здобувачами вищої освіти ОПП Громадське здоров`я (1 курс).

Керівник навчально-наукового медичного інституту ПДМУ Жанна Кундій на початку роботи Круглого столу ознайомила його учасників з головними аспектами I-го рівня реалізації програми громадського здоров`я, який завершується у 2021 році. Він засвідчив суттєвий запит на фахівців нової формації у системі захисту охорони здоров`я.

Гарант освітньої Програми, завідувачка кафедри соціальної медицини, організації та економіки охорони здоров`я з біостатистикою Ірина Голованова розповіла про плідну співпрацю з КП «Полтавський обласний центр громадського здоров`я Полтавської обласної ради» у професійній реалізації перших наших колег.

У презентації Регіонального Профілю громадського здоров`я Полтавської області директоркою Центру Ніною Дурдикулієвою йшлося про статистику поширених захворювань в області і спільні профілактичні заходи медичної спільноти з метою покращення громадського здоров`я. У підсумках зустрічі зазначалось про необхідність активізації і продовження на всіх рівнях втілення в життя головних аспектів Регіонального Профілю з метою покращення громадського здоров`я Полтавської області.