Безпека кожного — запорука спільної перемоги у війні!

04 березня 2022
538
Безпека кожного — запорука спільної перемоги у війні!

Благословилося на світ, і над Полтавою із кокона ночі проколовся новий 9 день небувалої війни на рідних просторах нашої улюбленої нескореної Української Держави. Немає у тому нашої вини, та винні будемо, якщо не відстоїмо її у запеклій боротьбі і не здобудемо жадану Перемогу. На допомогу нам спішить увесь світ, бо інші країни також добре усвідомлюють, що саме Україна нині відстоює і їхню свободу. «Війна — це тир, де цілий світ мішені», - писала у свій час Ліна Костенко. Недарма великих поетів вважають провидцями, бо їм дано бачити більше звичайних людей…

А тому, щоб зберегти власне життя і залишатися боєздатними у строю, треба не забувати про правила особистої безпеки та неухильно виконувати їх.

Тож, шановні викладачі, співробітники, дорогі наші студенти, усі полтавці!

Для вашої особистої безпеки нагадуємо рекомендації Штабу Територіальної оборони.

  1. Довіряйте тільки офіційним джерелам інформації! Ні в якому разі не нехтуйте сигналами, які сповіщають про повітряну тривогу! У разі повітряної тривоги за можливості ховайтеся у сховища або шукайте максимально безпечні укриття.
  2. У разі виявлення підозрілих предметів ні в якому разі не чіпайте їх руками і повідомляйте про них у чергову частину Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

Викладачі університету у ці буремні дні повсякчас знаходяться поруч з бійцями на блокпостах територіальної оборони. Вони з гідністю виконують свій громадянський, професійний і людський обов’язок!

Будьмо мужніми та поміркованими у своїх діях! Бережімо життя власне і оточуючих! Ми переможемо обов’язково! Слава Україні!