«Герої поміж нас»: фотовиставка, присвячена Дню Збройних сил України

07 грудня 2021
441

Здобувачі освіти І-го курсу медичного відділення Фахового медико-фармацевтичного коледжу ПДМУ відвідали фотовиставку в університеті, присвячену Дню Збройних сил України – «Герої поміж нас».

ЇЇ автори: Олександр Маматов – офіцер запасу Збройних Сил України. Очолює Всеукраїнську організацію інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій. Учасник Революції Гідності. Волонтер з першого дня початку АТО. Фотограф-аматор. Євген Шваб – офіцер запасу Збройних Сил України. Учасник бойових дій у Республіці Афганістан. Учасник Революції Гідності. Фотографією займається з 1979 року. Член Національної спілки фотохудожників України.

Зі вступним словом про історію та традиції українського війська звернувся до майбутніх медиків заступник директора з виховної роботи Ігор Дашевський.

Підготували коментарі до фото, знайомили з фотороботами про військові події 2014-2016 років на території Донецької та Луганської областей України – викладач предмету «Захист України», підполковник Іван Петренко та Голова волонтерської групи Полтавської обласної організації інвалідів війни та учасників бойових дій Ксенія Нікітчук.