Електронний каталог (ЕК) бібліотеки ПДМУ створено на базі програмного забезпечення АБІС Ірбіс у 2005 році

13 травня 2021
1267
Електронний каталог (ЕК) бібліотеки  ПДМУ створено на базі програмного забезпечення АБІС Ірбіс у 2005 році

Електронний каталог (ЕК) бібліотеки ПДМУ створено на базі програмного забезпечення АБІС Ірбіс у 2005 році.

http://ec.elibumsa.pl.ua:81/.../irbis6.../cgiirbis_64.exe...

ЕК бібліотеки ПДМУ пропонує 11 баз даних (БД), які відображають всі види документів, наявних у фонді та забезпечує багатоаспектний інформаційний пошук.

Сьогодні користувач-читач знайомиться з бібліотечним електронним каталогом через web-сполучення, що дозволяє в більш зручному середовищі швидко знайти інформацію про необхідне видання, а також переглянути (за наявності) повний текст документу.

Знайти інформацію про наявність у бібліотеці необхідного підручника можна у базі даних «Книги». Так, наприклад, за допомогою ключових слів ви знайдете всі наявні джерела щодо необхідної теми.

Ознайомитися зі змістом журналу, або знайти потрібну статтю можна скориставшись БД «Періодичні видання. Статті». За наявності, можна переглянути анотацію статті та перейти до зовнішнього ресурсу, щоб прочитати або завантажити повний текст статті у PDF форматі.

БД «Краєзнавство Полтавщини» містить описи матеріалів із газет, що знайомлять з історією та сьогоденням рідного краю, видатними особистостями, уродженцями Полтавщини.

«Електронний каталог» бібліотеки ПДМУ завжди в online доступі й на мобільних пристроях! А для зручності у використанні ЕК пропонуємо ознайомитися з методичною інструкцією користувача. Електронний каталог бібліотеки – це завжди просто, зручно, актуально!

http://elib.umsa.edu.ua/.../3/Elektronnyj_katalog_PDMU.pdf